Äntligen har jag tagit körkort

Äntligen har jag tagit körkort

Äntligen har jag tagit körkort, och det innebär att jag nu är fri att resa med bilen vart jag vill. Jag älskar att resa, oavsett om det är en tur med bilen i närområdet, eller om det är resor längre bort. Innan har min man alltid kört, men det säger sig ju självt eftersom han var den som hade körkort. Nu när jag har tagit ett körkort, för övrigt genom Gustafssons Trafikskola i Kalmar, så kan vi turas om att sitta bakom ratten. I förra veckan åkte vi och shoppade på Gekås i Ullared, och min man körde dit och jag körde hem. Då kunde gubben dricka en starköl i restaurangen men jag drack givetvis inget starkare än ett glas läsk och kaffe på maten. Att ta körkort i min ålder trodde jag inte skulle vara möjligt. Har man fyllt 45 tar allting lite längre tid att lära sig än om man är 18. Hur som helst så var kör- och teoriutbildningen hos denna trafikskola i Kalmar upplagd på ett bra sätt, så även jag hängde med, men givetvis tragglade jag länge med teorin och hade svårt att alltid fatta, men då övade jag hemma vid datorn och till sist satt teorin som ett smäck och jag hade bara ett fel på teoriprovet. Även uppkörningen gick alla tiders, jag hade ju tagit 18 lektioner på trafikskolan och varje dag i stort sett övningskört med min man. Jag är väldigt nöjd med Gustafssons Trafikskola i Kalmar, och att det är en omtyckt trafikskola i Kalmar förstod jag med tanke på alla ungdomar som var där på teorilektionerna. Ta körkort nu, säger jag till er som är körkortslösa, för ett körkort öppnar upp så många dörrar och ger er frihet. 


Kommentarer är stängda.