Jag älskar attefallshuset

Jag älskar attefallshuset

Vanligtvis skriver jag om resor jag har gjort, men i dagens inlägg tänkte jag mig att vi stannar på hemmaplan i stället och förflyttar oss till min trädgård. Ni får försöka se trädgården framför er, med ett attefallshus i mitten. Jag nappade på att skaffa ett sådant här hus för jag tyckte det vore trevligt när barn och barnbarn kommer på besök att de kunde få som liksom något eget. När jag bestämde mig för att bygga ett attefallshus vände jag mig till ett företag i Skellefteå som kan det här med attefall, och jag ska skriva några rader om dem hade jag tänkt, och de heter så mycket som Nybyggarna i Byske AB. 

Jag tror inte att det finns någon motsvarighet till det här företaget, i alla fall inte när det gäller attefall i Skellefteå med omnejd. Nybyggarna i Byske AB är ett byggföretag som är duktiga på mycket. Första gången jag fick hjälp av dem var när badrummet renoverades. Redan den gången sa jag att om jag någon mer gång behöver bygghjälp så kommer jag att vända mig till dem. Det gick några år och jag bestämde mig för att det var dags för ett attefallshus och åter igen tog jag kontakt med Nybyggarna i Byske AB och de byggde det här huset och det blev som jag hade förväntat mig, riktigt bra med andra ord. Mina barn, och även alla goa barnbarn som kommer och hälsar på, säger att de bara älskar det lilla hemtrevliga attefallshuset. Så behöver ni ett byggföretag oavsett om ni har ett intresse av attefall i Skellefteå eller någon annan byggservice så kan Nybyggarna i Byske AB hjälpa er. 

 


Kommentarer är stängda.