Jag längtar till Strömmagården

Jag längtar till Strömmagården

Hyr stuga i Tingsryd på Strömmagården, tro mig, det är en bra idé! Jag vet vad jag pratar om för jag har åkt till Strömmagården flera gånger de senaste åren. Jag är en sådan där person som när jag hittar ett resmål som jag tycker mycket om så återvänder jag mer än gärna. Vissa personer vill utforska nya platser men har man en gång fått uppleva allt som finns att göra och hitta på när man kommer till Strömmagården så vore det bra konstigt om man inte längtade tillbaka. När man hyr stuga i Tingsryd så finns det många aktiviteter att ägna sig åt, så om du liksom jag tycker om att fiska till exempel, eller deltaga i kräftarrangemang, då är det till Strömmagården du ska bege dig. Min fru är inte lika begiven som jag åt det här med att fiska men hon är gärna ute på skogspromenader och plockar svamp och bär. Kvällarna sitter vi på verandan med söderläge och kopplar av med varsitt glas vin och sedan tänder vi grillen och det är många abborrar som har grillats kan jag lova er. Ibland har man ingen fiskelycka men då åker vi in till en närbelägen matbutik och köper flintastek eller något annat kött och slänger på grillen. Nästa vecka hyr vi stuga i Tingsryd igen och jag hoppas att vi får tur med vädret. Men det finns egentligen inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Hur ser era planer ut inför återstoden av sommaren? Har också ni något favoritställe så vore det roligt om ni ville berätta om det. 


Kommentarer är stängda.