Min lägenhet har renoverats

Min lägenhet har renoverats

Hej och hallå och ännu en gång är ni varmt välkomna till bloggen. Jag startade den här bloggen en gång i tiden för att skriva om resor och nöjen. Sedan kom då coronaviruset och jag har fått ändra inriktning på bloggen för jag har varken kunnat resa eller ge mig ut på nöjen men det är som det är och det finns annat att berätta om också. I dagens inlägg ska jag prata med er om att jag har fått hjälp med en renovering och det är en byggfirma i Helsingborg som heter Jepla Bygg & Trädgård som har renoverat lägenheten som jag köpte för några månader sedan. Jag är väldigt nöjd med resultatet och att jag trivs så bra i lägenheten. I vanliga fall är jag inte hemma särskilt mycket men i och med den här pandemin är jag hemma mest hela tiden, och då uppskattar jag att ha ett trivsamt och fint hem. Det är knappt att jag har lust att ge mig i väg hemifrån längre för så fint tycker jag att det är i lägenheten. Jepla Bygg & Trädgård är en byggfirma i Helsingborg som arbetar mycket med olika renoveringar både i och omkring Helsingborg, och de har hållit på länge med det, så det finns nog inget som de inte kan utföra just när det gäller renoveringar. Deras kompetens inom byggservice gör att de kan hjälpa i stort sett alla som behöver få hjälp och söker efter en byggfirma i Helsingborg med omnejd, därför vill jag ge er tipset på den här firman. Skulle det vara så att ni är lite nyfikna på att få reda på mer om denna byggfirma i Helsingborg kan ni alltid gå in på deras egen sida på nätet.  


Kommentarer är stängda.