Skorstensbesiktning i Göteborg

Skorstensbesiktning i Göteborg

Fantastiskt roligt hade jag på resan när jag såg mig om i Sverige under tre veckor. När jag kom hem så var det dags för en skorstensbesiktning, något jag borde gjort innan jag åkte iväg, men eftersom ingen var hemma så ansåg jag att detta kunde vänta tills efter resan. Eftersom det här med skorstensbesiktning i Göteborg är en sådan sak som alla behöver få hjälp med, i alla fall alla fastighetsägare, så tänkte jag att det här är en bra sak att skriva om på bloggen. Det finns ett företag som utför både sotningstjänster och skorstensbesiktningar, och det var till Göteborgs Sotningsdistrikt AB, det här företaget alltså, som jag vände mig till eftersom det är ett företag som verkligen är i en slags ledande position när det kommer till dessa slags jobb. Det är viktigt att inte glömma av att besiktiga sin skorsten, och behöver man en skorstensbesiktning här i Göteborg eller i stadens omnejd så är Göteborgs Sotningsdistrikt AB det bästa företaget att anlita. Det är nämligen så här att de samarbetar med Räddningstjänsten i Storgöteborg och det säger inte så litet minsann! Ta nu hand om era fastigheter och är det inte redan gjort så se då till att ni hör av er till Göteborgs Sotningsdistrikt AB och boka in dem för en skorstensbesiktning. I mitt nästa inlägg ska jag berätta mer om resan som var den bästa resan jag gjort någonsin. Jag lägger ut bilder från resan på sociala medier, så kika gärna in där också. Ha nu en fin fortsättning på denna vackra dag och tack för att ni läste det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.